söndag 31 maj 2009

Final countdown

Vecka 23
Mån: Ingen biologi!
Någon om en svenska dikt, tror vi ska välja ut en och lära oss den, någon som kan förtydliga?
Kemiprovet, som vi alla klarade strålande, kommer tillbaka och vi kan fira det fina resultatet =)
Vad mina anteckningar säger är det fysik mellan 13:10 och 14:40, alltså håltimman där, vilket verkar vara ganska frivillig men en bra grej inför fysikprovet.

Tis: Ingen labb och ingen biologi, vi börjar 12.10!
Någonting på engelskan ska vara klart, antagligen boken, som vi ska läsa så långt vi "hinner" (vill) på, men jag kan inte riktigt tyda min handstil så jag kan bara med säkerhet säga att engelskan ska vara klar! Gissar på fysik mellan 15-16:30, men osäker, intyga? Matteprovet får vi nog kanske tillbaka också

Ons: Studiedag, dags för hårdplugg lr hardcore solning om vädret tillåter. Pepp och vilodag inför det sista. Felix ska 8.00 vara i Näsby för att mönstra, så önska honom lycka till. Har nu också hört att fysiken ligger här på studiedagen, hur det funkar vet jag inte riktigt...

Tors: Övningsvandringen, mötas 9.30 vid slussen, perrongen saltsjöbanan. Tåg avgår 9.40. Klä dig som för kreta, glöm inte ryggsäck, kängor, regn och badkläder. Väntas vara hemma 15-16.

Fre: Ingen matte, Jenny kollar på sin dotters/sons/barns skolavslutning. Fysikprovet, det sista vi behöver tänka på innan lovet!

Vecka 24
Mån: Forskarskolan börjar! De ringde till mig idag, men jag lyckades inte svara... Hur som, vi ska få mail om det i alla fall!

Tis: ÅLANDS NATIONALDAG!!! Och skolavslutning... Jag missar den...

That's it, uppdaterar ska jag försöka göra, men hjälp mig gärna lite med det =)