torsdag 21 augusti 2008

Prov (jippi)

Hej allihopa. Tänkte ta mina första stapplande steg i bloggosfären och uppmärksamma alla om att efter knappt 4 dagar i skolan har våra två närmaste prov bokats in.

Först ut är matten, den 11:e september. Alltså om drygt två veckor! Hårt men sant.
Provet är på kapitel 1 och 2.

Den 26:e september följer Fysik B:s första prov och FRA klurar säkert redan på hur han ska sätta dit oss på bästa sätt. Ämnet är Mekanik 2.0, som jag valt att kalla det. Lite klurigare än sin tidigare upplaga Mekanik 1.0.

Andra saker på agendan är orienteringsdagen den 1:a oktober.

/Hanna

onsdag 20 augusti 2008

Upprörande

Fronterchatten är borta! =O Hur ska vi nu stöta på måfö inloggade där?

tisdag 19 augusti 2008

Tjejer som flyttar

Ett tips till alla, de flesta vet det säkert redan och några har nog tänkt mycket på det, men ylva och olivia flyttar till england vilket gör det svårt att "hänga" med dom spontant under och efter skolan. Inte att förglömma, ilona, som också byter skola, men för dom som vill träffa henne är det aningens lättare.
Så bara som en påminnelse, vill ni se dessa tjejer innan de åker är det bäst att ni skyndar er.
(Tänk också på att de säkert behöver lite tid för sig själva innan de reser!)

Engelska, fysik och papper

MÅNDAG svenskan: läsa81-89 i levande literatur och Robinson stencilen
TISDAG engelska: läsa A eller B stencilen så att du kan diskutera/återberätta den och välja 10 svåra ord ur stencilen. Ha dessa nerskrivna i en kopia
Fysiken har vi som alltid varje vecka, vilket jag tror några i alla fall tänkte ta mer seriöst. Så för att hålla det får ni inte glömma det i början!
Och lite standardpapper att fylla i, glöm inte dom heller eftersom det är så lätt att lägga dom i en "att göra hög". De är klara på 5 min, eller lämna in dom till föräldrarna så att deras del i alla fall är ifylld.
För oss som glömt matten under sommaren kan den vara en underhållning nån kväll du "inte har något bättre för dig".

Tillbaka som "taggade tvåor"

Nytt skolår, hoppas ni är taggade ;)
Har hört att inte många vet hur de lägger in här på bloggen, vilket antagligen är en av anledningarna till att det är så tomt. Till och med dammig, som det yttrats förut...
Frågan är antagligen om vi vill ha bloggen, själv tycker jag det vore skönt om vi kunde hjälpas åt att hålla koll på läxor, studiedagar och prov, beroende på att jag själv är en sån slarver =)
Men jag ska försöka bättra mig och lägga in lite mer, hjälp gärna till eller kom med förbättringar! Eller drastiska ändringar, bara vi får det att fungera.